Natisni

Študentsko delo in štipendije

Zaradi stalne rasti, ki se podjetju kaže tudi v prihodnosti, posvečamo veliko pozornost mlademu in perspektivnemu kadru.

Iščemo predvsem študente/študentke višjih letnikov naravoslovno-tehničnih fakultet s področja:

  • - strojegradnje in konstruiranja, zaželeno poznavanje Proengineerja
  • - avtomatizacije in programiranja, poznavanje programskih jezikov LADDER, STL, C/C++, .NET
  • - obdelovanja kovin.
  • - strojne obdelave

Seveda pa ste dobrodošli vsi študentje s kreativnimi in inovativnimi idejami. Naša želja je namreč sodelovanje, z dinamičnimi in pri svojem delu predani strokovnosti, bodočimi diplomanti različnih smeri.

Štipendiranje predstavlja pomemben vir pridobivanja kadrov. V podjetju podeljujemo dijakom in študentom štipendije za čas šolanja na srednji šoli, dodiplomskem in podiplomskem študiju (zlasti na področju tehničnih znanj: FE, FRI, FS) ter na področju ostalih znanj.

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za razvoj industrijske opreme ali bi želeli opravljati obvezno strokovno prakso ali bi želeli pridobiti našo štipendijo, vljudno prosimo, da pošljete prijave na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za razvoj industrijske opreme na področju čiste in čistilne tehnologije, vas prosimo, da nam pošljejo predstavitveno pismo.

Prav tako v podjetju Iskra Pio d.o.o. poteka izvajanje obvezne strokovne praksa v skladu s programom in navodili šol in fakultet.

Štipendistom omogočamo, da spoznajo podjetje, pridobivajo delovne izkušnje in jim pomagamo pri izdelavi seminarskih in diplomskih nalog.