Natisni

Proces zaposlitve v Iskra Pio d.o.o.

Kvaliteten izbor in proces zaposlitve svojih sodelavcev predstavljata v podjetju Iskra Pio d.o.o. izjemno pomemben prvi korak. Verjamemo, da je možno le z visoko usposobljenimi sodelavci zagotoviti visoko stopnjo odličnosti na vseh področjih delovanja.

Proces zaposlitve je sestavljen iz različnih procedur in aktivnosti, katere je potrebno realizirati v kolikor želimo zaposliti novega sodelavca.

Če se prijavite za prosto delovno mesto, bomo natančno pregledali vaš profil, da vidimo ali ustrezate našim potrebam. V kolikor vas prepoznamo kot kvalitetnega in ustreznega kandidata, vas bomo kontaktirali, da o vas izvemo še več.

Naslednja faza v procesu zaposlitve je zaposlitveni pogovor, ki izbranim kandidatom ponuja priložnost, da se srečajo z vrsto izkušenih strokovnjakov iz našega podjetja, katerim lahko predstavijo svoje ključne kvalitete, za katere menijo, da so pomembne za zasedbo odprtega delovnega mesta oziroma sodelovanja na določenem področju.

Celoten postopek zaposlitve izvajamo izjemno resno z izkušenimi strokovnjaki, ki sprejemajo odločitve na podlagi različnih strokovnih znanj in usposobljenosti kandidatov.

Po uspešno realiziranih zaposlitvenih razgovorih in obojestranskemu konsenzu pričnemo z vsemi običajnimi formalnimi postopki zaposlitve, ki nam jih narekuje zakonodaja.

Pridruži te se nam in nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Prijava za zaposlitev

Vse kandidate, ki se želijo zaposliti v podjetju Iskra Pio d.o.o., prosimo, da nam pošljejo predstavitveno pismo ter življenjepis. Vsak življenjepis je dobrodošel, bodisi gre za prijavo na aktualno razpisano prosto delovno mesto bodisi, da gre za prijavo na delovno mesto, ki trenutno ni razpisano.