Varovanje podatkov

O varovanju osebnih podatkov.

Osebni podatki

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali vprašanja in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter morebitnih drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve obrazca (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah podjetja Iskra PIO d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov. Zbrani podatki se lahko pri tem posredujejo tretjim osebam s katerimi ima Iskra PIO d.o.o. podpisano pogodbo o obdelavi podatkov.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da Iskra PIO d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

Iskra PIO d.o.o.
Trubarjeva cesta 5
8310 Šentjernej
Slovenia
T: 00 386 7 39 31 400
E: info@iskra-pio.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

 

Namen uporabe

Če želimo zagotoviti kar se da personalizirano uporabniško izkušnjo, moramo razumeti potrebe in probleme posameznega uporabnika. S tem namenom vas moramo spoznati nekoliko bolje. Razumeti želimo katere tematike vas zanimajo, katere vsebine prebirate na naših spletnih straneh, kateri komunikacijski kanali so najbolj primerni za komunikacijo z vami ipd.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s prenosom datotek s spletne strani, oddajo svojih podatkov preko spletnih obrazcev ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje podjetju Iskra PIO d.o.o., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi zakoni. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Iskra PIO d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah, produktih in dogodkih podjetja Iskra PIO d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov.

Navedene podatke lahko podjetje Iskra PIO d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Varovanje vaše zasebnosti

Iskra PIO d.o.o. zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer).