Servis industrijske in laboratorijske opreme

T: +386 41 628 247
E: servis@iskra-pio.si

Razpolagamo s potrebnim znanjem, opremo, rezervnimi deli za kvalitetno popravilo tako na terenu kot v naši servisni delavnici. Za dodatne informacije nas pokličite ali pošljite povpraševanje na servis@iskra-pio.si .

Servis v garancijskem času

V garancijskem času vzdržujemo opremo skladno z garancijskimi zahtevami in priporočili za uporabo in vzdrževanje. To pomeni, da bomo izvajali potrebne postopke in ukrepe za ohranjanje optimalnega delovanja opreme ter skladnosti z garancijskimi zahtevami.

 

Redno vzdrževanje

Tudi po izteku garancijskega roka vam nudimo možnost sklenitve vzdrževalne pogodbe, ki je namenjena zagotavljanju brezhibnega delovanja in dolge življenjske dobe celotne opreme. Svetujemo vam, da sklenete vzdrževalno pogodbo, saj vam bo to omogočilo ugodnosti, kot je prednostna obravnava in nižji stroški vzdrževanja.

 

Servis po dogovoru

Ponujamo tudi posamične servisne posege, prilagojene vašim potrebam. Če imate posebne zahteve glede servisa, se lahko dogovorimo in izvedemo potrebne servisne posege, ki bodo zadovoljile vaše zahteve.

 

Naš cilj je zagotoviti, da oprema deluje zanesljivo, brezhibno in izpolnjuje svojo funkcijo v skladu s pričakovanji uporabnika. S tem si prizadevamo doseči najvišjo raven zadovoljstva naših strank in zagotoviti, da oprema deluje brez težav skozi celotno garancijsko obdobje.