Novice

Objavljeno 7.7.2020

Odsesni modul za izolacijske sobe

Odsesni modul za izolacijske sobe omogoča hitro in enostavno preobrazbo obstoječega prostora v izolacijsko sobo. Naprava se vgradi v obstoječo stensko odprtino in z generiranjem podtlaka v vgrajenem prostoru preprečuje širjenje kontaminiranega zraka iz prostora.

Naprava ima vgrajeno dvojno HEPA filtracijo in možnost varne menjave filtrov, ki se izvaja v notranjosti kontaminiranega prostora in tudi v času menjave zagotavlja varovanje okolice pred širitvijo virusov in bakterij. Ustreznost delovanja se potrjuje z validacijskimi postopki.

Preberi več
Objavljeno 7.7.2020

Dentalni odsesni modul

Epidemija Covid-19 ogroža življenja po vsem svetu in ker imamo dolgoletne izkušnje z razvojem in izdelavo prezračevalno zaščitnih naprav, smo prepoznali možnost za razvoj novega izdelka namenjenega zmanjšanju verjetnosti širjenja okužbe v zobozdravstvu. Razvili smo novo napravo, ki odsesuje zrak v neposredni bližini pacientove ustne votline, ga filtrira in očiščenega vrne v prostor.

Preberi več
DECON-250-M
Objavljeno 4.6.2020

Mobilni dekontaminacijski generator DECON 250 M

DECON 250 M je samostojna naprava namenjena dekontaminaciji prostorov v farmaciji in zdravstvu, kot tudi v hotelih, gostinskih lokalih, domovih za ostarele, poslovnih stavbah in drugih prostorih, kjer je potrebno zagotavljati ustrezno mikrobiološko raven čistosti.

Preberi več