Kariera

Prijava za zaposlitev

Vse kandidate, ki se želijo zaposliti v podjetju Iskra Pio d.o.o., prosimo, da nam pošljejo predstavitveno pismo ter življenjepis. Vsak življenjepis je dobrodošel, bodisi gre za prijavo na aktualno razpisano prosto delovno mesto bodisi, da gre za prijavo na delovno mesto, ki trenutno ni razpisano.

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za razvoj industrijske opreme na področju čiste in čistilne tehnologije, vas prosimo, da nam pošljete predstavitveno pismo na e-poštni naslov zaposlitev@iskra-pio.si.

Aktualni oglasi za prosta delovna mesta

Projektni inženir strojništva

Medse vabimo inženirja strojništva, ki bo delal na področju razvoja naprav in tehnološke opreme. Delo je raznovrstno, polno izzivov in zajema:

 • iskanje primerne rešitve glede na aplikacijo
 • modeliranje in konstruiranje
 • pripravo tehnične dokumentacije
 • zagon in testiranje

Zahtevana izobrazba: minimalno VI/2 stopnje
Tuj jezik: aktivno znanje angleškega jezika

Od kandidata se pričakuje, kreativnost, samoiniciativnost in sposobnost dela v timu. Zaželene so delovne izkušnje in poznavanje razvojne aplikacije PTC CREO.

Podjetje izbranemu kandidatu ponuja možnost dolgoročne zaposlitve, samostojno in odovorno delovno mesto znotraj dinamičnega, kreativnega in sproščenega tima strokovnjakov z možnostjo nenehnega izpopolnjevanja.

Vabimo vas, da nam prijave z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku v najkrajšem možnem času pošljete na elektronski naslov zaposlitev@iskra-pio.si.

Projektni inženir računalništva, avtomatike ali elektrotehnike

Medse vabimo projektnega inženirja računalništva, avtomatike ali elektrotehnike, ki bo delal na razvoju novih ter implementaciji, zagonu in konfiguraciji že razvitih sistemov in naprav.

Pričakujemo visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo avtomatike, računalništva ali elektrotehnike ter obvladovanje in poznavanje enega ali več področij kot so:

 • programiranje PLC-jev (Siemens TIA, Step 7)
 • SCADA (iFix)
 • web development (back and front end)
 • podatkovne baze (SQL)

Pričakuje se aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno je tudi znanje nemškega jezika. Zaželene so delovne izkušnje na omenjenih področjih (3-5 let).

Podjetje izbranemu kandidatu ponuja možnost dolgoročne zaposlitve, samostojno in odovorno delovno mesto znotraj dinamičnega, kreativnega in sproščenega tima strokovnjakov z možnostjo nenehnega izpopolnjevanja.

Vabimo vas, da nam prijave z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku v najkrajšem možnem času pošljete na elektronski naslov zaposlitev@iskra-pio.si.

 

Študentsko delo in štipendije

Zaradi stalne rasti, ki se podjetju kaže tudi v prihodnosti, posvečamo veliko pozornost mlademu in perspektivnemu kadru.

Iščemo predvsem študente/študentke višjih letnikov naravoslovno-tehničnih fakultet s področja:

 • Strojegradnje in konstruiranja, zaželeno poznavanje Proengineerja
 • Avtomatizacije in programiranja, poznavanje programskih jezikov LADDER, STL, C/C++, .NET
 • Obdelovanja kovin
 • Strojne obdelave

Seveda pa ste dobrodošli vsi študentje s kreativnimi in inovativnimi idejami. Naša želja je namreč sodelovanje, z dinamičnimi in pri svojem delu predani strokovnosti, bodočimi diplomanti različnih smeri.

Štipendiranje predstavlja pomemben vir pridobivanja kadrov. V podjetju podeljujemo dijakom in študentom štipendije za čas šolanja na srednji šoli, dodiplomskem in podiplomskem študiju (zlasti na področju tehničnih znanj: FE, FRI, FS) ter na področju ostalih znanj.

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za razvoj industrijske opreme ali bi želeli opravljati obvezno strokovno prakso ali bi želeli pridobiti našo štipendijo, vljudno prosimo, da pošljete prijave na naš elektronski naslov zaposlitev@iskra-pio.si.