Kariera

Prijava za zaposlitev

Vse kandidate, ki se želijo zaposliti v podjetju Iskra Pio d.o.o., prosimo, da nam pošljejo predstavitveno pismo ter življenjepis. Vsak življenjepis je dobrodošel, bodisi gre za prijavo na aktualno razpisano prosto delovno mesto bodisi, da gre za prijavo na delovno mesto, ki trenutno ni razpisano.

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za razvoj industrijske opreme na področju čiste in čistilne tehnologije, vas prosimo, da nam pošljete predstavitveno pismo na e-poštni naslov info@iskra-pio.si .

Aktualen oglas za prosto delovno mesto

Projektni inženir

Medse vabimo projektnega inženirja računalništva ali elektrotehnike. Projektni inženir bo delal na področju SCADE (iFix), podatkovnih baz (SQL), procesnih sistemov in PLC-jev.
Pričakujemo visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo računalništva ali elektrotehnike, obvladovanje in poznavanje SCADE iFix, SQL, Siemens TIA, Step 7, aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno je tudi znanje nemškega jezika. Zaželjene so delovne izkušnje na omenjenih področjih (3-5 let).

Podjetje izbranemu kandidatu ponuja možnost dolgoročne zaposlitve, samostojno in odovorno delovno mesto znotraj dinamičnega, kreativnega in sproščenega tima strokovnjakov z možnostjo nenehnega izpopolnjevanja.

Vabimo vas, da nam prijave z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku v najkrajšem možnem času pošljete na elektronski naslov racunovodstvo@iskra-pio.si.

 

Študentsko delo in štipendije

Zaradi stalne rasti, ki se podjetju kaže tudi v prihodnosti, posvečamo veliko pozornost mlademu in perspektivnemu kadru.

Iščemo predvsem študente/študentke višjih letnikov naravoslovno-tehničnih fakultet s področja:

  • Strojegradnje in konstruiranja, zaželeno poznavanje Proengineerja
  • Avtomatizacije in programiranja, poznavanje programskih jezikov LADDER, STL, C/C++, .NET
  • Obdelovanja kovin
  • Strojne obdelave

Seveda pa ste dobrodošli vsi študentje s kreativnimi in inovativnimi idejami. Naša želja je namreč sodelovanje, z dinamičnimi in pri svojem delu predani strokovnosti, bodočimi diplomanti različnih smeri.

Štipendiranje predstavlja pomemben vir pridobivanja kadrov. V podjetju podeljujemo dijakom in študentom štipendije za čas šolanja na srednji šoli, dodiplomskem in podiplomskem študiju (zlasti na področju tehničnih znanj: FE, FRI, FS) ter na področju ostalih znanj.

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za razvoj industrijske opreme ali bi želeli opravljati obvezno strokovno prakso ali bi želeli pridobiti našo štipendijo, vljudno prosimo, da pošljete prijave na naš elektronski naslov info@iskra-pio.si .