Komora zračnega tuša je opremljena s sistemom ventilacije, filtracije in šob za intenzivno prepihovanje, ki ustvarja optimalne pogoje za odstranjevanje prašnih delcev s površine osebja. Filtracija vhodnega in izhodnega zraka zagotavlja visoko stopnjo čistosti zraka, kar prispeva k učinkovitemu odpraševanju.

Časovna sekvenca prepihovanja v komori zračnega tuša je nastavljiva glede na zahtevano stopnjo odpraševanja. To omogoča prilagoditev procesa in zagotavljanje optimalnih pogojev glede na specifične potrebe in zahteve.

Komora zračnega tuša je izdelana v skladu z GMP smernicami in CE standardi, kar zagotavlja skladnost s predpisi in visoko kakovostjo konstrukcije. Material konstrukcije je nerjaveče jeklo AISI304, ki je znan po svoji trpežnosti, odpornosti proti koroziji in higieničnosti.

Zračni tuš sestavljajo ohišje, vključno z nosilnim ogrodjem in stenami, ter sistemom ventilacije, filtracije in šob za intenzivno prepihovanje. Ohišje je opremljeno z dvema vrati v "interlock" funkciji, kar omogoča varno in nadzorovano vstopanje in izstopanje operaterja. Nadzorni sistem omogoča upravljanje in nadzorovanje delovanja zračnega tuša ter zagotavlja varno in učinkovito delovanje naprave.

Zaradi uporabe naprednih sistemov in skrbnega upoštevanja smernic in standardov je komora zračnega tuša zanesljiva, učinkovita in zagotavlja visoko stopnjo zaščite pred kontaminacijo.

Kontaktirajte nas