Natisni

Sušilne komore

Sušilne komore Sušilne komore Sušilne komore

Glavna funkcija sušilne komore je sušenje ročno opranih pomivancev. Sušilna komora ima dvojna (vhodna in izhodna) dvokrilna vrata. Vrata so povezana v t.i. interlock, da se ne morejo nekontrolirano odpirati. Interlock je krmiljen preko krmilnika klimatske naprave. Vrata so termično izolirana in lahko imajo okno za vpogled v sušilno komoro. Stik med vrati in komoro je v zaprti legi tesnjen, kakor tudi spodnji del vrat glede na tla. Odpiranje in zapiranje vrat se izvede z zapiralom, ki omogoča zanesljivo zapiranje in tesneje vrat ter se preko magneta ali zaklepa izvaja interlock operacija.

Zaradi varnostnih razlogov je na notranji strani sušilnih vrat vgrajena kljuka, ki omogoča odprtje vrat iz notranje strani komore. Sušilna komora je opremljena z lučmi, ki zagotavljajo ustrezno osvetlitev notranjosti komore. Primerna za vozičke za sušenje.

O specialni opremi

V razvojnem oddelku v sklopu programa izvajamo specialne projekte glede na potrebe naročnika.

V oddelku je zaposlenih 30 inženirjev z znanjem in izkušnjami s področja konstruiranja in avtomatizacije.

Pri delu uporabljamo sodobna orodja (ProEngineer, SIMATIC STEP 7, WinCC, Microsoft.NET tehnologije), ki zagotavljajo hiter in kvaliteten proces razvijanja izdelkov.