Ispis

Sistem s jednom kadom

Napravu u cijelosti izrađujemo po narudžbi , na podlozi Vaših želja, predmeta koji se čiste, raspoloživog prostora itd.

Sistem z eno kadjo Sistem z eno kadjo

Uporaba

Sistemi z eno kadjo se uporabljajo za pranje, razmaščevanje, itd., pod vplivom ultrazvočnega valovanja. Naprava se v grobem sestoji iz kadi, pulta, ogrodja, zapirnih pločevin in pokrova. Za ultrazvočno čiščenje izdelkov v kadi se uporabljajo za to namenjene košare oz. obešala. Elektro omara je lahko vgrajena ali v sklop naprave ali ločeno od naprave, npr. v drugem prostoru, ter z njo kabelsko povezana.

Ultrazvočno valovanje zagotavljajo ultrazvočni potopni pretvorniki ali ultrazvočni prirobični pretvorniki, ki so kabelsko povezani z ultrazvočnimi generatorji, vgrajenimi v elektro omaro.

Konstrukcija

Vsi sestavni deli ultrazvočne pralne naprave izpostavljeni vodi oz. čistilnemu sredstvu, kot tudi ogrodje z zapirnimi pločevinami so izdelani iz nerjaveče pločevine.

Naprava je izdelana v skladu s predpisi po veljavni zakonodaji. Celotna naprava, zlasti delovno območje ter ustrezni delovni in krmilni elementi pa so konstruirani po novih ergonomskih zahtevah in predpisih. Posluževanje naprave od delovnega osebja ne zahteva posebno fizično obremenitev. Konstrukcija ustreza zahtevam vzdrževanja; enostavna zamenljivost vzdrževanih delov, dostopnost omenjenih delov in s tem samega dela, itd.

Primer tip UZN-011-400

  • na dno kadi vgrajeni ultrazvočni potopni pretvorniki, moči P = 3×1 kW,
  • elektro omara vgrajena v sklopu naprave.

Primer tip UZN-011

  • na steno kadi vgrajeni ultrazvočni prirobični pretvorniki, moči P = 4×1 kW,
  • elektro omara ločena od naprave.