Drucken

POGOJI UPORABESplošni pogoji uporabe spletnega mesta iskra-pio.si

1. Uvod

Te spletne strani dajejo splošne informacije o Iskra Pio, njenih produktih in storitvah.

2. Vsebina spletnega mesta

Te spletne strani so oblikovane z namenom omogočiti splošno informacijo o podjetju ter njenih izdelkih in storitvah.
Vse informacije o podjetju, njenih izdelkih in storitvah na spletnih straneh družbe ne predstavljajo pravno-formalne ponudbe izdelkov in storitev.
Uradne, pravno-formalne informacije o družbi, izdelkih in storitvah podjetja se lahko razlikujejo od informacij na spletnih straneh družbe.
iskra-pio.si se obvezuje, da bo storilo vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last iskra-pio.si, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja iskra-pio.si.

4. Zaščita zasebnosti

Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

5. Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev

iskra-pio.si si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Prijeten ogled vam želimo!